Over mij

Persoonlijk

Van jongs af aan heb ik interesse gehad in fotografie. De laatste jaren heb ik deze hobby weer serieus opgepakt. Ik ben in het bezit van een aantal camera’s. Mijn favoriete toestellen zijn mijn Canon EOS 7D (basis camera) en mijn iPhone, daarnaast heb ik een Canon EOS 400D als reserve camera.

Tegenwoordig maak ik ook vaak met foto’s met mijn iPhone 7 plus. 

Waarom heb ik een fotoblog?
Natuurlijk kan ik mijn foto’s voor mij zelf houden, maar daar leer ik niets van. Daarom nodig ik iedereen die wil commentaar en/of suggesties heeft op mijn foto’s uit om mij dit te laten weten.

Dat mijn fotoblog niet onopgemerkt blijft kun je zien aan de teller met pageviews onder aan de pagina’s. Nu ultimo april 2017 staat de teller op 7,8 miljoen pageviews :-).

Veel kijk en leesplezier op mijn foto blog.

 

Mijn andere hobbie(s)
Andere hobbies van mij zijn o.a. golf. Ik golf voor mijn plezier en niet om een lage handicap te behalen.

Golf is voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken. Heerlijk 9 0f 18 holes lopen op mooie plekjes op deze aarde is voor mij een lekkere vorm van vermaak en ontspanning.

Suzuki GSX1300R Hayabusa

Suzuki GSX1300R Hayabusa

Naast fotograferen en golf is motorrijden een andere hobbie van mij.

Ik ben de gelukkige bezitter van de allersnelste (standaard) motor die er op de wereld te koop is, nl. een Suzuki Hayabusa. Met 175 pk en een cilinder inhoud van 1300 cc is deze motor goed voor zo’n (echte) 310 km/uur. De kick van deze motor zit hem voor mij niet in het hard kunnen rijden maar in de ongelofelijke acceleratie. Van 0 – 100 km doe je in nog geen 4 seconden (tenminste als je het voorwiel op de grond kunt houden).

Jos Saris