Berlijn | Rijksdag koepel

Woensdag 18 februari 2015 | Tot slot als een soort van toetje breng ik vanavond een bezoek aan de koepel van het  Rijksdaggebouw. Een waar staaltje van architectuur, ontworpen door Norman Foster. Het was maar goed dat ik mijn bezoek van tevoren aangemeld had via het internet, want anders was ik er echt niet ingekomen.

De koepel zelf is een fantastisch architectonische belevenis die op geen enkel moment verveeld. Daarnaast was het een fantastisch mooie heldere avond, dus het uitzicht over Berlijn was adembenemend.

Zoals als aan alles komt een eind en het bezoek aan de koepel van de Rijksdag is een waardige afsluiting van een fijne vakantie in een prachtige stad. In de afgelopen paar dagen heb in totaal zo’n 35 kilometer gelopen en genoten van Berlijn. Ben je er nog nooit geweest? Dan kan ik je aanraden om deze fantastische stad een keer te bezoeken!