Heusden | Stadswandeling

Zondag 1 februari 2015 | De beste camera is die, die je bij je hebt zegt men wel eens. Vandaag bezoek ik het mooie Heusden in Noord-Brabant. Heusden is een gerestaureerde vestingstad in de Nederlandse gemeente Heusden, gelegen aan de Bergsche Maas.

In 1968 is begonnen met het in oude stijl restaureren van de vestingstad Heusden. Dit grootscheepse restauratieproject liep veertig jaar en dat is te zien en heeft zich bovenal geloond.

Ik begon deze post met de opmerking dat de beste camera is die, die je bij je hebt. Vandaag had ik mijn “normale” camera niet bij me. De foto’s in deze post zijn gemaakt met mijn iPhone 6+ camera. Het resultaat vind ik zeker niet tegen vallen. Het weer tijdens de wandeling is totaal verschillend. In het begin was het grijs, daarna zonnig en tot slot weer grijs. E.e.a. vertaald zich ook naar de foto’s.