WP Haton | Blue Value Room

15 september 2012 | Een van de meest uitdagende fotoprojecten in de afgelopen periode was de productie van een HDR foto en Flash foto van de Blue Value Room in de fabriek van WP Haton. De uitdaging school erin dat deze foto op het formaat van ca 8,5 x 4,9 meter geprint of gedrukt moest kunnen worden. Met het maken van één foto zou dit dus niet lukken en moest ik voor een andere aanpak kiezen.

WP-Haton | Blue Value Room

Om deze HDR foto en Flash foto te maken die op dit formaat afgedrukt kon worden heb ik uiteindelijk 100 detailfoto’s genomen van de Blue Value Room. Deze foto’s zijn vervolgens tot één HDR foto verwerkt. De uiteindelijke foto had een afmeting van 19.831 x 10.539 pixels en was 120 MB groot in JPG formaat. Het semi Fish-eye perspectief is met opzet verwerkt in de foto.

[swfobj src=”http://www.jossarisfoto.info/wp-content/uploads/2012/09/WP-Haton-Blue-Value-Room-Cropped-HDR_tonemapped-3_out.swf”]