Eindhoven | Stadswandeling | HDR

Zondag 11 maart 2012 | Eindhoven is vandaag het onderwerp van mijn post. Aan de hand van wandeling die ik via www.youropi.com gedownload heb ben ik door Eindhoven gewandeld. Een stad waar je op talloze plekken – hoe kan het ook anders – Philips tegenkomt in de vorm van markante gebouwen, standbeelden en of vernoemde gebouwen.

 

De wandeling die ik via www. youropi.com gedownload heb is voor mij een leidraad. Hoewel de wandeling goed gedocumenteerd is in woord, kaart en beeld, mis ik toch een aantal markante zaken zoals de Vestedatoren, het verstilde Karel Vermeerenplantsoen, het uitgaanscentrum Stratumseind en het Van Abbemuseum.

Prominent vertegenwoordigd in deze post is de Catharinakerk een van de oudste kerken van Eindhoven. Verder kom je in de foto’s van vandaag alle landmarks van Eindhoven tegen zoals de Witte Dame, de Lichttoren, de Bijenkorf, de Piazza Galerie, de Heuvel Galerie, de Admirant etc. De foto’s in deze post zijn opgenomen in HDR formaat.