Tilburg | EnTrada

16 januari 2012 | Het EnTrada gebouw in Tilburg is een nieuwkantoor gebouw in Tilburg aan de A58. Ik rijd regelmatig langs dit gebouw en vraag me af, hoe zou het uitzicht vanaf dit – het op een na hoogste gebouw in Tilburg – eruit zien? Deze vraag is vandaag beantwoord. Voor mijn werk vond er namelijk een bijeenkomst plaats op de 14de en 15de verdieping van dit gebouw.

Tilburg | EnTrada

Mijn verwachting werd ruimschoots ingevuld. Het uitzicht is vanaf de 14de en 15de verdieping is werkelijk spectaculair. Bij helder weer kun je zelfs Antwerpen zien liggen vertelde men mij. Gelukkig was het vandaag mooi zonnig en redelijk helder weer, het uitzicht was perfect. Helaas was het te heiig om Antwerpen te zien. Desalniettemin was het uitzicht over Tilburg en de verre omgeving indrukwekkend.

Tilburg | EnTrada | Uitzicht vanaf de 15de verdieping

Na afloop van de bijeenkomst heb nog een aantal avondopnames gemaakt met wisselen belichtingstijden.  Dit heeft een fraaie avond foto’s opgeleverd. Het enige wat niet perfect is aan deze foto’s
zijn de reflecties in de ramen van de verlichting in de ruimte op de 14de verdieping van waar deze foto’s genomen zijn.

Tilburg | EnTrada | De A58 en de skyline van Tilburg

Verder vind je in de post een aantal foto’s van de Flevum Executive bijeenkomst rondom het onderwerp ‘Trending Topics 2012’.

HDR foto’s

Klik hier voor de HDR versie van deze foto’s.