Venlo | Nedinsco complex | HDR

Vrijdag 16 september 2011. Onderstaande video animatie is gemaakt op basis van de foto’s van 10 september 2011 in deze post.

Bovenstaande YouTube videoanimatie bevat een compilatie van de foto’s die gemaakt zijn van het Nedinsco complex. Als je over een 3D bril beschikt kun je deze videoanimatie ook in 3D bekijken door na het starten van de video rechts beneden in de YouTube window eerste op ‘Change Quality’ (het tandwieltje) te klikken en daarna op 3D te klikken. De 3D optie optie werkt niet op een iPad en/of iPhone.

Zondag 11 september 2011. Gisteren heb ik op mijn fotoblog foto’s geplaatst van mijn bezoek aan het Nedinsco complex in Venlo.

Venlo | Nedinsco complex | HDR

Vannacht heb ik mijn computer aan het werk gezet om de gisteren geplaatste foto’s om te zetten naar HDR foto’s. In deze post kun je het resultaat ervan bekijken.