Calpe | Altea | Canalobre | Guadalest | Xàtiva | Flash Panorama Foto’s

20 t/m 25 februari 2010. Tijdens mijn vakantie in Calpe, februari 2010 heb ik een aantal panorama foto’s gemaakt die je in deze post terug vindt als Flash panorama’s. De panorama foto’s zijn in de loop der tijd gemaakt met verschillende software applicaties zoals; Adobe Photoshop Elements of Microsoft ICE.

Helaas duurt het redelijk lang om dat ik de flash panorama’s zo gedetailleerd mogelijk in beeld wil brengen. Daarom kan het lang duren voor deze pagina volledig is gedownload een en ander is natuurlijk mede afhankelijk van de snelheid van je internet verbinding.

Als je het geduld kunt opbrengen om te wachten tot deze pagina gedownload is word je beloond met een aantal fraaie flash panorama foto’s waar je op je gemak door heen kunt wandelen.

Altea | Vergezicht op Benidorm

Altea | Haven

Xativa | Vergezicht

Guadalest | Meer gezien van het kasteel van Guadalest

Guadalest | Omgeving gezien vanuit het kasteel van Guadalest

Canalobre | Vergezicht

Calpe | Pènon de Ifach