Herfst wandeling | Mastbos, Breda

Zondag, 4 oktober 2009. Dierendag en mensendag in het Mastbos in de buurt van Breda. Vandaag staat een herfstwandeling op het programma door het Mastbos in de buurt van Breda. Dat het mooi weer is kun je merken aan de enorme mensenmassa die vandaag op de been is.

Volgens mij lopen vandaag alle honden , in alle soorten en maten, van Breda en omstreken met hun baasje(s) in het Mastbos. Deze laatste groep is overigens ook in alle soorten en maten vertegenwoordigd.

Het bos zelf begint zich te tooien met de typische pracht van de herfst. Naast de mooie bladerenpracht wordt het ook weer paddenstoelen tijd.

View Breda, mastbos

Google Maps

[google-map-v3 width=”700″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”ROADMAP” mapalign=”center” latitude=”0″ longitude=”0″ showmarker=”true” animation=”DROP” addmarkerlist=”Breda, mastbos” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” bubbleautopan=”false” markerdirections=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]