Beelden in Auxiliatrixpark | 2009

Zondag 28 juni 2009. Een dag die somber begon, krijgt door toe doen van de zon en mijn bezoek aan de beelden tentoonstelling in het Auxiliatrixpark letterlijk en figuurlijk kleur.

Auxiliatrixpark | Detail opname sculptuur

Het is dit jaar voor de 10e keer dat De Zorggroep een beelden tentoonstelling organiseert. In deze jubileumeditie zijn ruim 80 werken te zien van 29 kunstenaars uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De passie en professionaliteit van Carla Verhoeven, die weer verantwoordelijk is voor de samenstelling, staan garant voor een opnieuw uiteenlopende collectie.

Auxiliatrixpark | Kleurrijk

Klik hier voor de foto’s van de beeldententoonstelling 2009.

 

Google Maps

[google-map-v3 width=”700″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”ROADMAP” mapalign=”center” latitude=”0″ longitude=”0″ addresscontent=”Venlo, Auxiliatrixpark” showmarker=”true” animation=”DROP” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” bubbleautopan=”false” markerdirections=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]